Меню

Избрани новини

Риалити

„Като две капки вода“ се завръща с нов шеметен сезон

Български звезди отново ще влязат в обувките на световноизвестни изпълнител

Новият телевизионен сезон е пред своя старт, от NOVA залагат на изпитаната успешна рецепта на шоуто за преобразявания – „Като две капки вода“.

Зрелищното предаване се завръща с нов сезон от 26 февруари в 20:00ч. по NOVA. В продължение на пет сезона шоуто представи любими актьори, изпълнители и водещи в амплоа на световни звезди, и сега екипът му е готов да се отправи към нови зашеметяващи образи през февруари.

Емблемата на шоуто – водещите Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, отново ще провокират жури и участници с поредица от изненади и неочаквани моменти.

„Шести сезон на „Като две капки вода“ няма да изневери на традицията да представи звездни участници и любими лица, които  зрителите не очакват да видят в това амплоа“, коментират от продукцията.

13 лайфа звездите ще се състезават с образите избрани от Бутона на късмета, а в края на всяко предаване победителят ще има възможност да дари своята награда за избрана от него кауза.

Досегашните победители в петте сезона на шоуто са Рафи Бохосян, Невена Бозукова, Ненчо Балабанов, Калин Врачански и Михаела Маринова, а сред участниците се нареждат Филип Аврамов, Азис, Орлин Павлов, Герасим Георгиев - Геро, Десислава, Поли Генова, Башар Рахал и много други.

„През изминалите години предаването представи Ненчо Балабанов, който е един от най-добрите имитатори в България. В „Капките“ Криско доказа, че може не само да рапира, но и да пее, а Ваня Джаферович, че спортистите имат място на сцената“, допълва екипът, който обещава нови звездни надпревари.

Засега журито на предаването се пази в тайна.

Не пропускайте новия сезон на „Като две капки вода“ от 26 февруари по NOVA.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза