Меню

Избрани новини

Риалити

Кой кого ще имитира тази вечер в „Капките“?

Виктор Калев
Снимка: НОВА

Най-тежка е може би задачата на ДесиСлава

Тази вечер в шоуто „Като две капки вода“ двукратната вече победителка Люси Дяковска ще използва сексапила на украинската звезда Руслана за да се бори за поредна победа, Башар Рахал ще се върне в зората на българския рок с Васко Кръпката. Фронтменът на Щурците – Кирил Маричков, пък ще бъде имитиран от Ваня Джаферович.

ДесиСлава пък е подплашена от факта, че трябва да имитира Миро:

„Смело мога да заявя, че изтеглих късата клечка - песента е трудна, но и много, много красива. Ще се опитам да пресъздам чувството, с което Миро изпълнява Гълъбо, защото този баритон е почти невъзможен за имитиране“, сподели ДесиСлава вълненията си за петия лайв на Като две капки вода тази вечер от 20.00 ч.

Певицата допълни, че с Миро ги свързва дългогодишно познанство, което ще й помогне да заимства детайли от сценичното поведение на колегата си.

Освен че ще има възможност да види свое копие в шоуто, известният изпълнител ще влезе в непознати музикални територии с неконтролируемия Алис Купър.

Останалите участници са натоварени също с нелеки задачи, Михаела ще бъде Адел, София – Кейти Пери, а Коцето Калки – Инър Съркъл.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Покажи резултати