Меню

Избрани новини

Клюкарник

Рачков води ергенски живот без Мария

Снимка: Disco.bg

Актьорът бе отново сам на парти

Телевизионният водещ Димитър Рачков за пореден път потвърди слуховете, че се е разделил с Мария Игнатова, съобщи HotArena. Колкото й да отричат, че не са приключили любовните си отношения, на всички е ясно каква е истината.Последното доказателство за това е, че на афтър партито на шоуто „Като две капки вода“ в клуб „Библиотеката“ актьорът се забавляваше без „половинката си“. За разлика от него всички участници от шоуто бяха довели любимите си.

В момента Игнатова е заета само с работата си в предаването  „Господари на ефира“, което на запис, така че делови ангажимент е изключен като причина за липсата на блондинката, писа „Уикенд“.

Комикът Рачков си прекарал добре
основно в компанията на Васил Василев- Зуека и съпругата му Ани. Никой от присъстващите не посмял да попита къде е Мария и дали изобщо е поканена.


Незнайно защо Митко и Мария все още продължават да поддържат образа си на двойка, след като от доста време се знае, че дори вече не живеят заедно.
Мария Игнатова и Димитър Рачков деляха леглото 8 години

В края на април папараците на Николета Лозанова уловиха как Игнатова се прибира с торби с покупки вкъщи, но не в дома на актьора в Панчарево, а в къща в подножието на Витоша.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати