Меню

Избрани новини

Клюкарник

Станкулова развали настроението на Игнатова с въпроси за Рачков рано сутринта (видео)

Снимка: NOVA

Подпухнала Мария гостува в предаването „Денят на…“, на връх рождения си ден

„Ще празнувам рожден ден. Има много хора, които обичам и ме обичат и ще споделят празника ми. От вчера даже съм в паника да не съм изпуснала някого“, заяви пред Никол Станкулова в "Денят на..." Мария Игнатова.

Запитана от Никол Станкулова дали Димитър Рачков е поканен, тя отговори: "О, това са неща от личния ми живот и тях ги споделям само с най-близките си хора". Водещата разкри, че се е засякла лятото с Игнатова на плажа във Варна и тя била сама. Мария обаче я опроверга, че е била с човек от екипа на "Х фактор", тъй като са снимали по това време кастинги за предаването.

""Х фактор" върви много добре, зрителите могат да видят. За мен това предаване носи много емоция. Участниците вече са по-подготвени. Научила съм се да си сдържам сълзите, но Александра се съсипа да плаче този сезон. След "Х фактор" може да ме очаквате с Румката в "Господарите", заяви Мария.

Игнатова не пожела да говори за отношенията си с Димитър Рачков след раздялата. "Ако се наложи да водим заедно, ще. Ние сме професионалисти, ще се справим. Не е окей да говоря в момента за нас. Не искам. Просто в 9 часа сутринта, толкова рано, да си говорим за такива неща, не искам", каза тя.

По-късно тя имаше задача да се прави гледачка и да пророкува на Никол Станкулова на кафе. Уви, още след въпроса за отношенията й с Рачков, Мария изгуби настроение и не пожела да гледа на синоптичката. "Виж си ти, ти предсказваш времето, кажи какво ще ти се случи", каза нацупено бившата на Димитър Рачков.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати