Меню

Избрани новини

Звездите

Цялата истина за раздялата на Рачков и Мария

Мария и Рачков

Зверска ревност, скандали за пари и анорексия съсипали любовта им

Скандали на тема деца и семейство, болезнената ревност на Димитър Рачков, изкушенията на нощния живот, алчността на Мария Игнатова към парите, жаждата й за още и още ангажименти и слава - това са само малка част от факторите, които разбиха хармонията и любовта една от най-обичаните светски двойки у нас, разказва историята им Пик.бг. 

Всъщност, открай време под сурдинка се мълви, че водещите на "Господари на ефира" живеят разделени, но ето, че дойде моментът, в който Рачков в ролята си на мъж и на по-силната половина от вече разбитото семейство, направи това, което трябваше да стори отдавна. За да спре медийните интерпретация за развоя на отношенията им, комикът изплю камъчето: "Аз и Мария Игнатова вече не сме заедно. Това е първият ми и последен коментар в тази връзка и с него смятам темата за приключена!".

Рачков и Игнатова се събраха през 2009 г. Оттогава медиите живо се вълнуват от връзката им. През годините редовно плъзваха слухове, че двамата водещи на "Господарите" се разделят. През 2016 г. в предаването "Комбина" Мария Игнатова отхвърли тези слухове. Тогава тя каза: "За осем години, откакто сме заедно, жълтите медии ни разделяха сигурно 67 000 пъти, но все още сме заедно". 

Допреди две години в къщата на двойката в Панчарево цареше мир и истинска хармония. Първите пукнатини в семейството се появили заради желанието на Рачков с Мария да си имат свое дете. И двамата вече имат по едно от предишни връзки - Митко има син от брака си със сценаристката Христина Апостолова, а Мария - също син от клубния бос Петко Димитров

Мераците на комика да стане баща и за втори път Мария попарила с абсолютна категоричност и без право на обжалване. За никого не е тайна, че в последните години водещата е едно от най-търсените и високоплатени лица в телевизията и вади големи пачки на гърба на Магърдич Халваджиян, което непрекъснато я бута в риалити форматите, които продуцира. Нова бременност, още едно дете, две години майчинството - всичко това означава, че Игнатова ще трябва да приключи с телевизионните си изяви, да се превърне в домакиня и детегледачка, да сменя "ароматни" памперси и да пере оповръщани лигавници....

"Мария е от жените, които имат фобия да не загубят своята популярност. За да роди дете на Рачков, тя трябваше известно време да промени начина си на живот, нещо, което изобщо не я устройваше. Заради едно дете да изпусне толкова ангажименти и да рискува да бъде забравена от публиката - абсурд!", коментират в телевизионните среди.

Нещо повече - Мария не искала още деца и за да не развали секси фигурата си, която е изключително важна за една водеща. Нездравословният начин на живот, който блондинката водела, също редовно припалвал семейните скандали. За да не развали талията си, Мария се хранела рядко и с нищожни количества храна. Заради натрапчивия й страх от напълняване, в един момент Рачков започнал да се съмнения, че половинката му страда от анорексия.

Петъците и съботите вместо с мъжа си, Игнатова предпочитала да купонясва в компанията на Кремена Халваджиян. В този аспект Рачков бил пълна нейна противоположност. Вече на 44 години бургазлията копнеел за домашен уют и къща, в която кънти детска глъч. Затова и преди няколко години инвестирал огромна сума в строежа и обзавеждането на вилата си в Твърдица, с надеждата поне през летния сезон, когато "Господарите" и риалити форматите почиват, домът да събира него, Мария, Виктор, малкия Митко, а някой ден и тяхното братче или сестриче. И тук плановете на актьора претърпели абсолютен провал - кракът на Игнатова изобщо не стъпил в твърдишката къща!

Естествено, редовните купони на жена му и г-жа Халваджиян в един момент започнали да притесняват Рачков и като един любящ мъж ревността му избухнала със зловеща сила. А слуховете, че вече не е №1 в сърцето на Мария заради най-добрия акробат в света Енчо Керязов, накарали звярът в него да се пробуди. С чаровния Керязов Игнатова се засича покрай инициативата "Нощ на звездите", организирана от фондацията на акробата. След поредния семеен скандал, в който Рачков поискал да научи колко процент истина има в клюките, Мария "забила нож" в гърба му, появявайки се заедно с Керязов на 50-годишния юбилей на Магърдич Халваджиян в средата на април.

Мария Игнатова и Димитър Рачков деляха леглото 8 години

Въпреки, че и двамата й мъже - и Петко, и Рачков след него, изкарват пари и по време на връзките им Мария никога не е била лишават от нищо и е била задоволена във всяко едно отношение, за своя собствена сигурност водещата винаги е искала да работи и да изкарва пари, а не само да лежи на мъжете си. Което донякъде е похвално...  От друга страна обаче, неспирното желание на Мария да бъде не обикновена домакиня, а кариеристка и да печели още, и още, и още, също докарало черни облаци над семейната къща в Панчарево. 

Дори разговорите и увещанията на Рачков, че е спестил достатъчно, а и печели достатъчно като водещ на "Господарите", "Като две капки вода" и по частните партито, където го канят постоянно срещу 4-5 цифрени хонорари, не отказали амбициозната Мария от желанието му да напусне работа и да отгледа общото им дете!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза