Меню

Избрани новини

Клюкарник

Аборт разбил семейството на Рачков и Мария

Блондинката яростно се пазела от страх бременността да не развали фигурата й

Мария Игнатова и Димитър Рачков са сложили край на връзката си заради глупава постъпка на блондинката. Преди година и половина водещата на "Х Фактор" заченала от комика, но на своя глава решила да премахне плода. Именно това обтегнало до краен предел отношенията й с Рачков и предопределила раздялата им, разказват колеги на популярната двойка, пише ПИК.

Рачков от години мечтаел да има дете от Мария, въпреки че има пораснал син. Половинката му обаче яростно се дърпала, тъй като имала фобия, че ако отново стане майка, ще развали фигурата си и ще преустанови успешната си кариера. В крайна сметка обаче се случило така, че забременяла в ранната пролет на 2016 г., твърди столичен таблоид.

Мария и Рачков

Това обаче не зарадвало Мария, а точно обратното - тя изпадна в тежка депресия и не спирала да плаче. В крайна сметка направила аборт в началото на третия месец. "Митко бе съсипан и не можа да й прости. Още тогава двамата се разделиха", разкриват техни колеги.

През есента Рачков и Мария решили да си дадат още един шанс. Събрали се отново, но вече си нямали никакво доверие и скандалите между тях били ежедневие. Чашата преляла покрай авантюрана на Игнатова с акробата Енчо Керязов. Комикът настоял Мария да си събере багажа и да напусне дома им. От тогава тя живее при майка си в Драгалевци. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати