Меню

Избрани новини

Пикантерии

Ненаситната Софка за размера: „Колкото по-голям, толкова по-добре“

За Гринго тя казва „Човекът е два метра и зодия Лъв – другото го оставям на вас“, за Тони Стораро - „като се съблече сякаш има трети крак“

Болезнено откровената Софи Маринова проговори без задръжки за размера на мъжкото достойнство и какво харесва точно тя. В типичния си стил без излишна скромност ромката заяви, че с приятелки често си говорят на тази тема и стигнали до заключението, че колкото по-голям е, толкова по-добре.

Преди време в интервю за седмичник тя сподели, че нейният приятел Тодор Давидов – Гринго е с дълга палка, която я задоволява.
Трябва да е по-голям, по-тежък“, смее се Софка, обяснявайки своите предпочитания, що се касае до размера в гащите на мъжа. За Гринго ромският славей казва: „Човекът е два метра и зодия Лъв – другото го оставям на вас, мислете си каквото щете.“, хврля в загатка читателите изпълнителката

Знае се, че Софито е минала през кревата и на Тони Стораро, за когото по женски пред приятелки е признавала, че „като се съблече сякаш има трети крак“, научи репортер на LifeOnline.bg.
Маринова е получила няколко предложения от попове от църквата за дуети. „Това ще е интересен проект, току виж съм направила духовна песен“, скандализира с признание етрополската звезда.
От 26-ти февруари Маринова ще бъде един от участниците в култовото шоу Като две капки вода.

Григор ДимитровКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати