Меню

Избрани новини

Пикантерии

Ненаситната Софка за размера: „Колкото по-голям, толкова по-добре“

За Гринго тя казва „Човекът е два метра и зодия Лъв – другото го оставям на вас“, за Тони Стораро - „като се съблече сякаш има трети крак“

Болезнено откровената Софи Маринова проговори без задръжки за размера на мъжкото достойнство и какво харесва точно тя. В типичния си стил без излишна скромност ромката заяви, че с приятелки често си говорят на тази тема и стигнали до заключението, че колкото по-голям е, толкова по-добре.

Преди време в интервю за седмичник тя сподели, че нейният приятел Тодор Давидов – Гринго е с дълга палка, която я задоволява.
Трябва да е по-голям, по-тежък“, смее се Софка, обяснявайки своите предпочитания, що се касае до размера в гащите на мъжа. За Гринго ромският славей казва: „Човекът е два метра и зодия Лъв – другото го оставям на вас, мислете си каквото щете.“, хврля в загатка читателите изпълнителката

Знае се, че Софито е минала през кревата и на Тони Стораро, за когото по женски пред приятелки е признавала, че „като се съблече сякаш има трети крак“, научи репортер на LifeOnline.bg.
Маринова е получила няколко предложения от попове от църквата за дуети. „Това ще е интересен проект, току виж съм направила духовна песен“, скандализира с признание етрополската звезда.
От 26-ти февруари Маринова ще бъде един от участниците в култовото шоу Като две капки вода.

Григор ДимитровКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати