Меню

Избрани новини

Афиш

„Шушана” подгрява Софи Маринова в Арена Армеец (видео)

По случай своят рождени ден - 5 декември, певицата прави подарък към своите фенове, като пуска лимитирана серия билети на ТОП цена от 9,99 лв.

Уникален концерт по случай 20 годишния юбилей на сцена е подготвила Софи Маринова в Арена Армеец. Събитието е на 9 декември от 20 часа и ще продължи няколко часа. 

В Арена Армеец заедно с ромската перла ще бъде оркестър „Кристали”, които ще изсвирят едни от най-големите хитове на певицата.

Подгряващ на концерта ще бъде Наско Ментата с хита си „Шушана, която напоследък предизвика силен интерес между меломаните. Певецът пръв ще се качи на сцената и ще направи своя рецитал от златните хитове.

КУПИ БИЛЕТИ ТУК!

Междувременно по случай своят рождени ден - 5 декември, певицата прави подарък към всички свои почитатели, като пуска лимитирана серия билети на ТОП цена от 9,99 лв.
Софи Маринова ще бъде облечена със специални тоалети от София Борисова, дизайнерката,  която от години облича ромската чучулига.

Очакват се много изненади по време на концерта, които организаторите пазят в пълна тайна. На сцената заедно с певицата ще се качат и нейните дуетни половинки през всичките тези години.

Цялото богатство от музикалната кариера на своята любимка феновете ще могат да видят в деня на концерта на 9 декември, събота, от 20 часа в зала „Арена Армеец”.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати