Меню

Избрани новини

Пикантерии

Гринго беснее - Софка спала и с двамата Стораро

Циганинът сложи край на близкото им приятелство

Софи Маринова от месеци не обелва и дума на нито един от бившите си най-добри приятели – семейство Стораро, шушукат чалга клюкари.

Причината за охладнелите им отношения бил нейният любим – Тодор Давидов-Гринго. Младият мъж на Софка се пръскал от ревност заради близостта й с Тони Стораро и сина му Фики. Всеки път, когато тя имала срещи с някой от двамата, Гринго вдигал скандали до небето, искал обяснения какво са привили, кой е бил с тях и дали случайно приятелката му не му е сложила рога, писа „Уикенд“.

Софи Маринова и Гринго
Публична тайна е, че преди години Софка е била любовница на Тони Стораро, а после е преспала и със сина му Фики. Това е отдавна в миналото, но Гринго й нямал доверие. Ромската перла пробвала да го взима със себе си на срещите, но и това не свършило работа. Влюбеният ревнивец не спирал да се заяжда с мъжете в семейство Стораро и Софка потъвала в земята от срам при всяка негова дума.

На всичкото отгоре я било страх, че Тошко може да изгуби контрол над емоциите си и да се нахвърли с юмруци срещу бащата или сина. За да не се черви пред хората и да избегне всякакви поводи за ръкопашен бой, певицата прекратила контактите си със семейството. С ревността си Гринго успял да я скара дори с жената на Тони, която от години си затваряла очите за слуховете, че Софи спи с мъжа й. Тя обаче не могла да махне с ръка и да отмине заяжданията на Тошко.
Доскоро тя с охота разказваше, че с Тони Стораро стават най-големите купони. Сега обаче е персона нон грата в семейството и дори не е била поканена на последния рожден ден на Тони в Шумен, когато бе отпразнуван и годежът на Фики. Това било голям удар за Софка, защото на празника се стекоха хора от цяла България и от чужбина, само за нея не се намери място на партито.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати