Меню

Избрани новини

Пикантерии

Подаръците за милион предизвикаха интереса на НАП след сватбата на Фики

Снимка: ПИК.бг

Злато, диаманти, коли, апартамент и хиляди в пликове събрали младоженците, а сватбата излязла 300 бона

Най-личната булка на клана Стораро Гюлджан получи лъскав „Ягуар“ от любимите си дядо и баба. Почти седмица след сватбата младоженците успяха да отворят всички подаръци, които са на стойност над половин милион. Най-щедър е бил свекърът Тони Стораро, той е осигурил на младоженците кола и апартамент. 

Новият дом на Фики Стораро е почти 200 квадрата. Разполага с 2 бани, дрешници, дневна, огромни спалня и кухня, и естествено детска стая, която от началото на март идната година ще обитава новият член на семейството - синът на Фики и Гюлджан.

Неговите сватове не останали по-назад и буквално позлатили младоженците. Наред с пръстена с диаманти, който Фики подари на жена си в сватбения ден, и двете баби и двамата дядовци са ги дарили с най-различни накити.

Тези на булката дори са й дарили своя „Ягуар“, но с условието  да го ползват, когато са им на гости в Белгия. Един от приятелите изненадал жениха с картина. 

Подаръкът от кумовете Галена и Галин се оказа романтично пътуване до Париж, а не 20 бона в плик, както носеха слуховете. 

Митко Панера е бил в Гърция и не е могъл да присъства, но по шефа на Телевизия Планета Хари Янакиев е пратил специален армаган. Повечето от колегите на Фики, които бяха на сватбата са подарили на младоженците пликове с пари, пише „Телеграф“.

Междувременно плъзнаха слухове, че НАП проверява Фики за пищната му сватба с Гюлджан. Данъчните инспектори са налазили младоженците, след като стана ясно, че купонът в столичен хотел е глътнал около 300 хиляди лева.

Говори се, че за събитието татко Тони развързал здраво кесията и не пожалил финикийски знаци, за да направи от сватбата на сина си най-пищното светско събитие. Купонът, който първоначално бил предвиден да побере 1000 души, се „ограничил” до 600, които ядоха изискани ястия и пиха на корем уиски в тийнейджърска възраст.

Младите пристигнаха в ресторанта с невероятен ретро „Линкълн” и подписаха в самия ресторант, където служител по гражданско състояние очакваше да ги бракосъчетае.

С уникалната рокля на дизайнерката Джулия Контогруни за 10 хиляди лева, булката напомняше на приказна принцеса, а петият месец от бременността й не се беше отразил на стройната й фигура. Младоженецът пък бе с изискан снежнобял костюм на Десизо Мони.

Седем етажната сватбена торта излязла на Тони Стораро 5000 лв. Целият масраф за около 300 бона обаче привлякъл нежеланото внимание на данъчните, които вече ровят за произхода на средствата.

От интереса на НАП страдали и собствениците на хотела, които пък ще доказват, че всичко е пито-платено с буквата на закона. Извън данъчните главоболия обаче феновете още шушукат колко добре се е представила кумата Галена, която събра погледи с невероятна си златна рокля тип мрежа с усукани ресни от собствената си колекция, зад която стои дизайнерът Борче Ростовски от Beyond.

Благо БорисовКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза