Меню

Избрани новини

Клюкарник

„Бой“ за гримьорните на чалга концерта във Варна

Галена и Преслава

Преслава и Галена с цял куп претенции към организаторите

Безкрайна като Троянската война е враждата между Преслава и Галена. Новият епизод от напрежението между двете певици вече е налице, пише седмичник, цитиран от Слава. Изпълнителките са част от мегаконцерта на Пайнер, който ще се състои на 29 юли на стадион Спартак във Варна.

Преслава и Галена


От сега Преслава и Галена започнали с капризите си да вдигат кръвното на организаторите. Двете настоявали да имат самостоятелни гримьорни, които да са максимално отдалечени една от друга, за да не се засичат. Освен това настоявали да не излизат заедно и на сцената.

Самото изграждане на гримьорни ще е сложно начинание на терена на спортното съоръжение. Чалгарките настоявали за условия, които да отговарят на звездния им статут, а другите певици нямали подобни претенции.

Докато в миналото двете са делили една квартира, сметки и пералня, сега се карат за мъж, който така и не можаха да разделят - Фики Стораро.

Освен това, войната не била, кой да закрие концерта, а коя ще го открие. Звездите предпочитали да си минат първи по реда и да си тръгват по участията, а и от опит знаят, че много от младите им фенове не стоят до кря, тъй като става късно, подшушнаха пред LifeOnline.bg от кухнята на събитието

На сцената на стадион Спартак във Варна ще извисят гласове още Анелия, Емануела, Теди Александрова и Фики. Под въпрос остават бременната Деси Слава и болният Галин. От последния летен тур на Планета през 2014-а Варна не е посрещала толкова много чалга имена на една сцена.

Галин на химия

Ива ЕкимоваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати