Меню

Избрани новини

Пикантерии

Любовница: "Фики е космат като горила"

Фики Стораро

Кой бръсне гърба на певеца?

Една от десетките креватни партньорки на Фики Стораро разказала пикантни подробности пред свои приятелки научи LifeOnline.bg.

Красавицата, която мачкала чаршафите с чалгаджията споделила, че когато за първи път прекарала ръка по гърба на напомпания млад мъж изгубила ума и дума.

„Имах чувството, че галя свинска четина. Целия е космат от горе до долу. Черни и гъсти, a когато са леко наболи са като шкурка…“, обяснява усещането от ласките с косматия Фики секс партньорката му.

Притесненият Фикрет обаче се извинил, че не му останало време да се обезкосми и обещал следващия път да е гладък като „бебешко дупе“, признавайки, че това е най-големия му комплекс.

Наистина на следващата им среща Стораро джуниър бил отстранил цялото окосмяване от гърба, торса, крайниците, интимните си части и седалището. Не станало ясно точно как маха нежеланата "растителност" смуглия певец, дали се бръсне, маже с крем или скубе с коло маска. Със сигурност обаче все още не е открил съвременните  методи на лазерната епилация.

Партньорката на Фики споделила още, че в леглото той се справял много добре: „Явно Галена и Преслава са го обучили добре…“, коментират от близкия кръг.

Размерите му били достатъчни за женските нужди, а Фики се стараел да достави максимално удоволствие на партньорката си, допълват още свидетели на разказа.

Междувременно слухът за подвизите на Фики се появява малко след като изтече информация, че бил немощен и не можел да вдигне „вертолета“, дали пък историите за креватните му подвизи не са опит за възстановяване на славата  му на мъжествен жребец?!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза