Меню

Избрани новини

Ексклузивно

В битката за внимание Vs. Фики – Галин показа задник (+18 видео)

Снимка: Инстаграм

Очакваме ответният удар на Фикрет, а сега вижте поредния тийзър на новото парче "Ще се ядосам"

От вчера цяла България говори за новото скандално видео на Галин и Емануела. Двамата раздразниха нагона на своите невръстни почитатели и предизвикаха обилно слюнкоотделяне и болезнена ерекция у незрялата си аудитория след като в мрежата „случайно изтече“ скандално дръзко видео, час от снимачния процес на техният съвместен проект "Ще се ядосам".

В клипчето, което Lifeonline.bg вече ви показа и двамата са голи и щедро даряват на зрителя гледката на сочните си дупета. Галин обаче реши да раздразни още малко любопитството на феновете и пусна още кадри със своята скандална колежка Емануела. Той сподели няколко секунден кадър, който също може да бъде наречен горещ, макар и този път участниците да са полуоблечени, но пък в страстна прегръдка.

Ексклузивно - Галин и Емануела - Ще се ядосам by Lifeonline.bg from Slavi on Vimeo.

Всъщност Енмануела почти не се вижда, за сметка на анаболния гръб на Галин, отново… пред прозореца.

Вещите анализатори на взаимоотношенията на чалга фронта предвкусват „кървава“ битка за вниманието и любовта на почитателите. Борбата основно е между Галин и Фики. През последната седмица Фики дръпна напред със своя „годеж“, „бременна булка“ и „въпреки годежа, сватба няма да има“.

Ответният удар на Галин не закъсня и той захвърли настрана селфитата по боксерки и се „огъзи“ от екрана.

Какъв ли ще бъде отговора на Фики? Няма да се очудим, ако типично по цигански, той направо да си го развее на живо в ефир, така със сигурност ще спечели дори и гей аудиторията.

Тръпнем в очакване…

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза