Меню

Избрани новини

Клюкарник

Циганска работа – Годежа на Фики не бил годеж

Гюлджан била негова любима, но са сгодени

Синът на Тони Стораро Фики взе феновете си за мезе. След като наскоро в социалните мрежи се обясни в любов на приятелката си Гюлджан, подари й годежен пръстен и даде обет, че ще я обича, докато смъртта ги раздели, сега чалгаджията изплю камъчето... Във всичко от изброеното истината се оказа минимална! 

"С Гюлджан се запознахме на мое участие в Брюксел, на което бях с Галена. И двамата се влюбихме от пръв поглед. Само като я видях, си казах: "Това е моята жена!". По-късно и тя ми сподели, че е усетила същото чувство.

Знам, че много хора решиха, че сме се сгодили, но това не е така! На 10 февруари с баща ми имахме концерт в Брюксел, част от европейското турне. Използвах момента и взех и майка ми, баба ми и леля ми, за да отидем и да ги запозная с Гюлджан и семейството й, да я представя официално като моята приятелка.

Беше много приятна вечер и развълнуван от случилото се, пуснах видео в социалните мрежи. На него се вижда как подарявам пръстен на Гюлджан и хората и медиите си помислиха, че сме се сгодили. И това ще стане, но на по-късен етап. Всяко нещо с времето си. Слуховете, че чакаме бебе, не са верни", обяви Стораро пред столичен ежедневник.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза