Меню

Избрани новини

Пикантерии

Феновете: Галена изглежда изхабена и очукана (снимки)

Какво ли ще каже собственикът на бранда, който певицата рекламира, ако види как изглежда „рекламното“ му лице

Любимата на хиляди певица Галена се похвали с нов проект, който е си е ни по-малко,  ни повече 4 минути реклама на модна марка. Във видеото визията й е почти перфектна, което е нормално имайки предвид гримьорите, филтрите и допълнителната обработка на материала.

Какво ли ще каже обаче собственикът на бранда, който певицата рекламира, ако види как изглежда „рекламното“ му лице по време на участия?!

Напоследък певицата не е толкова грижливо издокарана, гримирана и фризирана, феновете коментират, че дори изглежда в окаяно състояние.

На снимки от скорошно участие на Галена, се вижда една изхабена и очукана жена, която има спешна нужда от почивка, отчаяни са почитателите от външния вид на своята любимка.

Галена

Галена

Галена в окаян вид, размазан грим и мазна коса

„От безупречната й визия и скромност на майка, която изпълнителката демонстрира в предаването на Николета Лозанова миналата неделя, нямаше и следа. Видимо подпухнала и с размазан грим, Галена се чекнеше и показваше прелести навред“, коментират пък свидетели на случилото се.

Според ХотАрена, певицата е избрала да ходи без бельо и да демонстрира пищните си прелести в желание да си върне рейтинга.

Преслава и Галена

Във въпросната вечер на Слънчака Галена дори била в същата рокля, която й донесе етикета „див тюлен“ в Лондон.

Ако трябва да сме честни, звездата намери обяснение за шокиращата си визия напоследък и го сподели в „Папараци“. Недоумява защо се хващат за килограмите й и какво вълнение изобщо това може да носи на критиците, след като всички знаят, че наскоро е родила и е нормално да не е в топ форма. Отсече, че не е манекенка, за да показва уникално тяло, а просто забавлява хората по заведенията с песните си и това е основната й задача.

ГаленаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати