Меню

Избрани новини

Звездите

Химията вкара Галин в болница? (видео)

Галин на химия
Снимка: Фейсбук

Певецът е отменил участията си, опериран е по спешност

Добричкият фолк идол и мокър сън на хиляди тийнейджърки Галин е настанен по спешност в болница, гръмнаха родните медии. Певецът е отменил предстоящите си участия поради тежкото си здравословно състояние.

Според официалната версия на изпълнителя му е бил открит хематом, който спешно е трябвало да бъде отстранен. Галин е претърпял операция.

На страницата му в социалната мрежа беше разпространено видео от болнично легло, в което Галин е на системи и се извинява, че се е наложило да отмени участията си и по този начин да подведе феновете си. Той споделя, че до последно се е надявал да може да се изправи на крака, но все пак не съумял.

"Здравейте приятели, тази вечер трябваше да съм в Китен, но наистина поради здравословни причини не можах да дойда. Надявам се съвсем скоро да сме заедно. Нещата вече са ОК.", успокоява последователите си изпълнителят.

Според запознати, певецът прекалявал с „химията“, както се наричат опасните за здравето добавки за помпане на мускули, което най-вероятно му е навлякло здравословните несгоди.

В мрежата се появиха коментари, че в желанието си да извае бленуваното тяло, Галин взимал безконтролно опасните химикали, но не можел да поддържа нужния здравословен режим на хранене, тренировки и почивка, задължителен при подлагането на тежките химически добавки.

Припомнете си, че у нас всяка година се регистрират по няколко смъртни случая след безконтролно приемане на анаболи и техните производни.

Митко Динев и ЕмануелаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати