Меню

Избрани новини

Клюкарник

Коко се върна към старото амплоа на фолк осеменител

Емилия и Коко Динев

Амбициозни чалга дебютантки заграждат мастития бизнесмен

Очакванията на Емилия съпругът й да се разкае и да я моли за прошка няма да се изпълнят, споделят близки до бизнесмена. Даже точно обратното - Коко е на път да се върне към старото амплоа на осеменител и хич не му пука за певицата.

Най-желаният мъж в попфолк средите не се оплаква от липса на женско внимание. Редица напористи прохождащи чалгарки са по петите му, готови да го оплетат в мрежите си, пише Хотарена.

Слуховете носят дори, че ексцентрична млада изпълнителка вече е успяла да се докопа до така желания бизнесмен. Девойката е от най-новите попълнения в чалга средите и не толкова известна на широката публика. Тя е поредната, станала жертва на чара на Динев. Докато Коко си живее живота и се радва на свободата си, Емилия се опитва да преживее поредната и най-вероятно окончателна раздяла с него. Въпреки упоритите й твърдения, че се чувства добре и сама, истината е съвсем различна.

Еми е в много тъжна, като се опитва да бори самотата с много работа. Този месец певицата има участия из страната почти всяка нощ, които налагат постоянни пътувания. Това откъсва изпълнителката поне за малко от мислите за провалената й връзка, пише "България днес"."Един ден се скарахме и се разделихме. Просто се случи" - твърди Емилия.
Раздялата между бизнесмена и певицата идва малко след раждането на второто им дете. Щерка им Мира и синът им Иван са плод на дългогодишната и бурна връзка между Коко и Емилия.

Динев има дъщеря и от друга звезда на "Пайнер" - Анелия, както и връзка с позабравената чалгарка Нелина, а от години се говори, че нейното дете също е от Коко. "Осеменителят на фолкпевиците", както е наричан още бизнесменът, е готов за новите попълнения в списъка с опарените от чара му.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза