Меню

Избрани новини

Музика

Цветелина Грахич подписва договор с нова компания

Цветелина Грахич

Певицата започва да гради самостоятелна кариера

Беквокалистката Цветелина Грахич подписва договор с Пайнер, съобщава Таблоид. Броени дни след загадъчното си напускане от Шоуто на Слави босненката е почукала на вратата на инженер Митко Димитров, който я приел с отворени обятия в димитровградската си чалга компания.

Грахич излезе от стройните редици на Слави наскоро и сега е потънала в мистерия, като според едни то е вследствие на зависимостта ѝ към дрогата, а според други ексцентричната певица сама е пожелала да поеме по самостоятелен път, не виждайки никакво кариерно развитие в предаването на Би Ти Ви.Дни след напускането си на Шоуто на Слава Цветлина е имала среща в софийския офис на Пайнер, където е говорила със собственика на гиганта Митко Димитров за евентуалното ѝ професионално развитие.

Цветелина директно е била одобрена и от програмния директор на телевизията - Хари Янакиев, като според запознати тя ще започне на блестящи условия, получавайки 50% от хонорара за себе си.

Припомняме, че други ново постъпили певици взимат от 20 до 35%, като останала сума я прибира шефът им за вложената в тях инвестиция.

Грахич вече има план за първите си няколко песни и дори в края на седмицата ще влезе в студио за демозаписи.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати