Меню

Избрани новини

Клюкарник

Издателите не дават „пет пари“ за новата биография на Азис

Азис

11 години след Аз, Azis певецът има нова версия на живота си

Позабравената у нас чалга звезда Азис се опитва да изкрънка максимална облага от издаването на нова автобиография, научи LifeOnline.bg. За целта Василка шета измежду три издателства в опит да постигне най-висок финансов еквивалент на новата версия разкази за своя живот. Книжката ще бъде наследник на Аз, Azis, която излезе през 2006г. с редакторската намеса на Ваня Щерева.

Издателите обаче отказват да „позлатят“ костинбродската фея и засега няма консенсус с нито една от фирмите за финансовите условия, срещу които родената в сливенския затвор звезда ще разкрие личните си тайни.

„Те продължават да мислят, че трябва да издадат книга с тираж на американски бестселър, а да бъде платен като източноевропейски вестник. Няма как да кажа всичките си страхове и съвети, без наистина да си заслужава”, жалва се пред interview.to изпълнителят на Мотел. Той е категоричен, че няма етап от живота му, от който би се срамувал.

Въпреки това у нас остава нотката на съмнение… щом веднъж издава биографична книга, а сега нова, явно в първата е останало нещо неизказано, скрито, премълчано или какво? И каква е гаранцията, че казаното сега ще бъде истинско и искрено?Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати