Меню

Избрани новини

Риалити

Кой е мъжът до Глория? Ето отговорът!

Глория

Това ли е бащата на Симона Загорова?

Въпросът, кой е мъжът до Глория си задаваше публиката и зрителите пред малкия екран на първия жив концерт на „Гласът на България“. Миналата неделя примата на фолка изгледа изпълнението на дъщеря си Симона Загорова в музикалното шоу от първите редове пред сцената в компанията на мистериозен мъж, който се беше дегизирал с камуфлажна шапка.

През цялото време фолк певицата стискаше ръце в молебна поза, а след като разбра, че наследницата й продължава в надпреварата към победата, дори се разплака от щастие и вълнение. След раздялата с бащата на Симона Илия Загоров, примата на фолка успешно крие господата до себе си.

Глория и Атанас Колев

Ще ви разочароваме, Глория не е изневерила на тайнствения си начин на живот и не е показала интимна половинка от ефира на „Гласът“.

Компания й прави нейният близък приятел и съгражданин - певецът Атанас Колев, разкри репортер на LifeOnline.bg

Наско Колев е добре познат на много от посетителите на изисканите пиано барове в столицата, където със своята група Трио Абсент забавлява ценителите на качествената музика.

Някои съседи по ред на Глория пък решиха, че са разконспирирали бащата на Симона, който е дошъл заедно с гордата майка да стиска палци на детето, но уви истината е съвсем друга.

Симона ЗагороваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати