Меню

Избрани новини

Риалити

Кой е мъжът до Глория? Ето отговорът!

Глория

Това ли е бащата на Симона Загорова?

Въпросът, кой е мъжът до Глория си задаваше публиката и зрителите пред малкия екран на първия жив концерт на „Гласът на България“. Миналата неделя примата на фолка изгледа изпълнението на дъщеря си Симона Загорова в музикалното шоу от първите редове пред сцената в компанията на мистериозен мъж, който се беше дегизирал с камуфлажна шапка.

През цялото време фолк певицата стискаше ръце в молебна поза, а след като разбра, че наследницата й продължава в надпреварата към победата, дори се разплака от щастие и вълнение. След раздялата с бащата на Симона Илия Загоров, примата на фолка успешно крие господата до себе си.

Глория и Атанас Колев

Ще ви разочароваме, Глория не е изневерила на тайнствения си начин на живот и не е показала интимна половинка от ефира на „Гласът“.

Компания й прави нейният близък приятел и съгражданин - певецът Атанас Колев, разкри репортер на LifeOnline.bg

Наско Колев е добре познат на много от посетителите на изисканите пиано барове в столицата, където със своята група Трио Абсент забавлява ценителите на качествената музика.

Някои съседи по ред на Глория пък решиха, че са разконспирирали бащата на Симона, който е дошъл заедно с гордата майка да стиска палци на детето, но уви истината е съвсем друга.

Симона ЗагороваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати