Меню

Избрани новини

Клюкарник

Грахич отстъпи Слави Трифонов на друга

Снимка: Facebook

Певицата напуска шоуто

Цветелина Грахич се отказва от работата си като бек вокалистка на Ку-Ку Бенд. Тя вече няма да е част от „Шоуто на Слави“. Певицата ще се отдаде на солова кариера, пише Блитц.

На нейно място сред култовите музиканти ще се върне Невена Цонева. Тя вече фигурира като част от екипа на предаването на интернет страницата на шоуто.

"За мен е чест и привилегия да стана част от екипа на "Седем осми", написа изпълнителката във фейсбук профила си днес.

 

Публикация, споделена от Nevena Tsoneva (@nevena_tsoneva) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер STИма няколко слуха за напускането на Грахич, която до момента не е давала индикации, че не е доволна  от работата си.

Единият от тях е е, че Дългият много набрал на певицата заради честото й „кръшкане“. Тя редовно ходела по турнета с бенда на приятеля си Кристиян Шаламанов.

От нерви и притеснения покрай раздвояването Цветелина станала кожа и кости и не можела да издържи повече на напрежението.

Други шушукат, че ексцентричната босненка не ходела редовно на репетиции, а когато го правела, закъснявала много. Това създало напрежение между нея и колегите й, които не толерирали несериозното поведение.

Строгият хранителен режим, който Грахич сама измислила, я е довеждал до припадъци, което още повече разклатило мястото й пред микрофона, злословят наблюдатели.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати