Меню

Избрани новини

Афиш

Продава ли Слави 600 билета за концерт в минута?

Слви Трифонов-концер
Снимка: Шоуто на Слави

Билетите за предстоящия концерт на Слави Трифонов в „Арена Армеец“ през лятото се продадоха за рекордно време, съобщиха от Eventim

На 16 юни от 20 часа в „Арена АрмеецСлави Трифонов готви концерт.  Билетите били продадени само за 25 минути, похвалиха се от Eventim.  Уточнява се, че деца до 7 години могат да посетят събитието без билет и без право на седящо място.

Шоуменът обяви, че ще има концерт в най-голямата зала у нас малко след като BTV свали шоуто му в края на месец март. Спектакълът е под лозунга „Има такъв народ“, като Трифонов не отрича, че има вероятност да прехвръкне и някое друго послание с политически характер.

Слави и Васил Иванов
В шоу програмата ще се включат „Ку-ку бенд“, Ансамбъл „Филип Кутев“, Ансамбълът по художествена гимнастика, който спечели бронз на Олимпиадата в Рио, Хорова формация “Фортисимо”, Крисия, Хасан и Ибрахим, Гъмзата Брас Шоу и други танцови и хорови формации.   

За пръв път на сцена ще бъде изпълнена и новата песен „Жив или мъртъв“ по музика на Йордан Йончев- Гъмзата и Слави, чийто текст е дело на Ивайло Вълчев, а аранжиментът е на Гъмзата и Евгени Димитров.
 
Дали обаче наистина са продадени билетите за всички 15 000 хиляди места в залата или ще бъдат пуснати допълнителни билети можем да гадаем.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати