Меню

Избрани новини

Клюкарник

Цветелина Грахич: „Мога и без Слави“

Снимка: Шоуто на Слави

Истината за това какво накара беквокалистката да си тръгне от шоуто

След края на третия концерт на Слави Трифонов и "Ку-ку Бенд" в зала Арена Армеец Цветелина Грахич отстъпи мястото си на беквокалистка в шоуто на Дългия.

Невена Цонева - половинка на барабаниста Венелин Венков се оказа нейна приемничка, което не е изненада, след като Трифонов винаги е показвал доброто си отношение към таланта й.

Грахич обаче беше принудена да сподели мотивите си да не бъде вече част от "Шоуто на Слави". Не конфликт между нея и шефа е провокирал певицата да напусне.

Желанието на босненката е да гради самостоятелна кариера. С гаджето й Кристиян Шаламанов, който също е музикант, вероятно подготвят свои изяви.

 

Цветелина Грахич и Кристиян Шаламанов

Освен това двамата планират брак и деца и се надяват да изградят щастливо семейство. Шегуват се, че до момента не им е оставало време да помислят за личния си живот.

"Мога и без Слави! Не сме се карали, продължавам сама, просто финансово ми е по-добре така" - обяви лаконично Грахич след раздялата с Дългия, цитирана от столичен ежедневник.

Босненската хубавица обори и други слухове - че има здравословни проблеми: "Още не съм бременна и не припадам от глад по участия. Харесвам визията си, като свалих малко килограми, се чувствам много добре".

Източник: Лайфстайл.бгКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати