Меню

Избрани новини

Пикантерии

Преслава и Галена скубали коси заради Фики

Добричлийката издала за креватните уроци, които Галена преподавала на младия Стораро

Най-накрая лъсна истината за разрива в отношенията между певиците Преслава и Галена. Двете бивши дружки не са „разпилели брашното“ заради статуетки и награди, а заради мъж, и то доста млад свой колега.

Става въпрос за мъж, с когото Галена имала афера – Фики Стораро. Галена била първата зряла жена, която с много търпение отракала младежа и го научила на нечувани мурафети.

Преслава обаче искала младото жребче за себе си и бързо измислила как това да стане.

За Галена да бъде с Фики било проблем, тъй като все пак е щастливо омъжена, но за волната пеперуда Преслава нямало никакви пречки.

За да спечели Фики, Преслава врътнала мръсна интрига – обадила се на съпруга на Галена – Галин, и предала своята колежка и приятелка, че не е безразлична към малкия Стораро. Веднага се разразил грандиозен скандал, който едва не приключил с раздялата на Галена и Галин. Така Преслава спечелила само за себе си Фики Стораро, но загубила една от най-верните си дружки.

Фики и Преслава

Фики и Преслава

Според запознати заварката на Фики и Преслава станала точно в тази паметна вечер

Уви, триумфът й като жена траял твърде кратко, тъй като майката на Фики настояла той да се ожени за момиче от техния етнос. В момента мачото е сгоден.

Преслава и Галена

Оказва се, че Галена е намерила начин да „върне жеста“ на Преслава, като именно тя избрала бъдещата булка Гюлджан. Смята се, че тя нарочно врътнала този номер на колежката си – след като Стораро няма да спи с нея, няма да е и с доскоро най-добрата й приятелка!

Съпругът на певицата пък й простил мимолетната изневяра и в името на детето пак я приютил. Не след дълго Галена пак забременя от него.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати