Меню

Избрани новини

Пикантерии

Емануела напомни на Десислава за болезнената „изневяра“

Тази сряда – 15 март Емануела ще разтърси студентски град от сцената X CLUB София

Преди броени дни излезе новият дует на Емануела с Галин 5,6,7,8. Клипът веднага бе определен като възбуждащо горещ, а самото парче – като абсолютен хит. Парещите сцени между двамата изпълнители пък неизбежно породиха слухове за отношенията между тях. Колкото и да твърдят, че всичко е една игра, страстта определено не липсва, коментират феновете.

Полетяла на крилете на поредния си успешен проект, Емануела реши да си направи лека закачка със своята колежката ДесиСлава. Певицата с изумруден поглед публикува колаж, който включва кадър от клипа на Десислава и Галин „Нека да е тайно“, който излезе миналата година, но все още се върти по телевизиите.

Скрийншота е „подсолен“ с думите на изпълнителя към дуетната му половинка „Аз на теб, Десислава, верен ти оставам“. Под нея е сложен аналогичен кадър от новия клип, в който Галин и Емануела си разменят гореща целувка като двете снимки са обозначени с "преди година" и "сега".

На пръв поглед, това е невинна закачка, защото обещанието за вярност е по-скоро от лирическия герой, а не от хитовия изпълнител. И това, че е „пристанал“ на Емануела не е особена сензация. Но тя винаги знае как да сложи щипка сол на всяко „ястие“, което поднася на зрителя и да извлече максимума от интереса към нея. Колкото и да отрича, че търси скандала, все успява да забърка по някой.

Феновете на Емануела могат да се насладят на нейното шоу на живо още тази сряда (15 март) в най-модерния нощен клуб на София – X CLUB адрес - Акад.Б.Стефанов-Зимен дворец на спорта / телефон за резервации - 087 950 0600Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати