Меню

Избрани новини

Клюкарник

Натали Трифонова се омъжва за футболист

Синоптичката подписва този уикенд с бивш левскар

Красивата Натали Трифонова се омъжва този уикенд. Подписването е сега, а в началото на септември ще има и сватба в Царево.

Русокосата синоптичка от Би Ти Ви пази в тайна името на щастливеца, който ще стане неин съпруг, но колегите й смятат, че това е футболистът Антонио Салас Кинта-Аниете.

Доскоро Аниете тренираше с Левски, но в края на миналия месец обяви трансфера си в гръцкия Аполон (Смирнис). Това означава, че най-вероятно и Натали обмисля скоро да се премести да живее в Гърция при любимия си. Смяната на адресната й регистрация най-вероятно няма да стане веднага след сватбата, а ще се отложи поне с няколко месеца. В момента красивата блондинка има договор с Би Ти Ви. Той не е постоянен, а по заместване на титулярката Станислава Цалова, която е в майчинство с второто си дете.

Веднага след като се върне на работа, Натали ще трябва да си тръгне, освен ако телевизията не й предложи постоянен договор. Въпреки че 25-годишната красавица е звездата на медията, разкриването на нови щатни места там е изключително сложно и едва ли ще стане дори за любимка на публиката като нея. Докато обаче има възможност да е на екран, тя най-вероятно ще се възползва от нея и ще поддържа връзката си от разстояние с мъжа си. Очаква се връщането на екран на Цалова да е най-рано в началото на следващата година.

Царево е не само мястото на сватбата, но и на моминското парти. Там в началото на юни във вечна любов се врекоха Луиза Григорова и Мартин Макариев. Венчавката на Натали и Антонио ще бъде втората звездна сватба за лятото. Младоженците държали на абсолютна тайна и дори пред колегите си синоптичката предпочитала да крие, че се омъжва. Тя до такава степен пази в тайна личния си живот и плановете за семейство, че някои дори обявиха, че е разделена с Антонио, тъй като напоследък рядко се показва с него на публични места.

Появиха се слухове, че Натали е търсила нов мъж в Гърция преди няколко седмици, когато показа свои снимки по бански, правени в южната ни съседка. Тя обаче най-вероятно е била там именно с Аниете. Преди три седмици пък сексапилната блондинка показа снимка с него и своите двама малки братовчеди, правена в Правец. Коментара си към нея украси с две сърчица, пише седмичник.

Само преди два месеца се ожени и Деян Веселинов, който имаше двугодишна връзка с Трифонова, преди тя да започне работа в Би Ти Ви. Той вдигна сватба с репортерката на Гала – Рени Чавдарова. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза