Меню

Избрани новини

Клюкарник

Още една звезда от „Под прикритие“ се зажени

Бойко Кръстанов е на път да зареже ергенлъка

Бойко Кръстанов вдига сватба и то съвсем скоро. Ерол от "Под прикритие" от месеци е лудо влюбен в новата си приятелка Виттория и няма търпение да я отведе под венчило. Чаровникът, който се прочу покрай снимките в "Стъклен дом" и "Под прикритие", се е поуморил от ергенския живот и вече мечтае да свие семейно гнездо с любимата си.

С красавицата Виттория Николова, Бойко се срещна на сцената. Двамата участваха в спектакъла "Господин Балкански" в Младежкия театър, но едва по-късно искрата пламна помежду им.

По време на почивка в обща компания, чувствата им се променили и актьорът от тогава е неразделен с половинката си. Русокосата хубавица дори е готова да загърби родната Италия, за да заживее с него в България.

Тя носи и традиционното италианско име Виттория, защото майка й я ражда там, а и тя живее в страната до 12-годишна възраст. По същото време майка й управлява 300-годишна вила край Комо, заради което актрисата признава, че много й липсват тамошните тишина и спокойствие.

Бойко вече е купил пръстена, с който ще иска ръката на половинката си и дори я е запознал с майка си. Дамата е дала благословията си на двамата и е много щастлива, че ще става баба.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза