Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Звезден сватбен сезон 2017 (снимки)

Куп родни звезди сключиха брак в първата половина на година

Сватбата на милионерката Лора Виденлиева е най-скъпата сватба за годината, пресмятат клюкарите. Лора покани 80 души на тържеството, които пристигнаха от Италия, ЮАР, Южна Африка, САЩ, Перу и Русия. Изненадите не спираха през целия ден, а партито завърши в столичен пиано бар, като всичко това е било организирано от артистичния кръг на Виденлиева в София.

Сватбата на Лора Видинлиева


Много пари за сватбата си е хвърлил и Димитър Маринов, познат като третия брат Маргин, който се ожени за певица с амбиции в политиката. Двамата се ожениха в Созопол, а на церемонията присъстваха босове на СИК и двамата му братя. Запознати издават, че младоженците са получили много подаръци, сред които бижута и предмети за дома.

Димитър Маринов


С нетрадиционна рокля и кубинки се омъжи Луиза Григорова. Сватбата й с Марин Макариев бе на морския бряг близо до Лозенец. Младото семейство събра само най-близките си хора, а кумове бяха Весела Бабинова и Дария Симеонова.

Луиза Григорова и Марин Макариев


Звездата от „Столичани в повече“ Иван Юруков се ожени за приятелката си Силвия, която е архитект. Новината за тайния брак сподели техният близък приятел Любомир Ковачев.

Иван Юруков и Силвия


Смятана за най-красивата учителка Силвия Зубева се омъжи за волейболиста Тодор Скримов. За щастливото събитие проговори учителката, която публикува снимка на годежния си пръстен във Фейсбук.

Наталия Кобилкина и Такис / Силвия Зубева и Тодор Скримов


Сексоложката Наталия Кобилкина си даде йонито, както тя нарича половия си орган на грък. Макар й втора употреба на йонито й се радва гъркът Такис Дретакис, който от 11 юни е неин съпруг номер 2. Сватбата се състоя в тесен кръг на остров Скиатос.

Кой ли още ще мине под вечнилото до края на годината?Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза