Меню

Избрани новини

Риалити

Дани Златков си пада по оргии? (видео)

Роналдо здраво му отпусна края

Бъдещият кум на Дани Петканов и Алекс Богданска - футболистът Даниел Златков сериозно се развихри в Къщата, видяха миналата вечер зрителите на Нова в поредния епизод на ВИП Брадър. Първоначално ритнитопковецът свенливо поръча 5 голи танцьорки за ергенското парти на младоженецът, на което в последствие истински му отпусна края и се раздаде на макс.

Тото и Дани Златков с гореща поръчка към Биг Брадър
Част от съквартирантките му бяха видимо скандализирани от фриволното поведение на женения Роналдо.

Енджи Касабие директно му каза в очите че ако ѝ е мъж, направо би го хвърлила от 50-тия етаж.

Изненадващо и силиконката Джулиана Гани, която иначе не спира да показва гигантските си бомби в Къщата, също беше възмутена. Припомняме, че един от мотивите, с които цицораната номинира Златков миналата седмица бе именно перманентното му голо дефиле в Нови хан.

Още по-изненадващо "старата гвардия" в Къщата, в лицето на врагинята му Сашка Васева и достолепната Маргарита Хранова, защити поведението на футболиста и приветстваха факта, че го виждат в друга, по-освободена светлина. В своя защита Роналдо отсече, че когато жена му го пусне на парти, често с приятели си заформя такива купончета. А какво се случва на тях, само можем да предполагаме...

футболистът Даниел Златков се вихри с палава танцьорка в скута

Като тотален контрапункт на палавият футболист видяхме рапърът Тото, който свенливо се дърпаше на танцоьрките и старателно се пазеше да не му сядат в скута. 

Миглена КаканашеваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати