Меню

Избрани новини

Риалити

Скандау! Тото почти ошамари Шеф Петров

Снимка: Нова

Нова порция агресия разтресе Къщата, наричат Каканашева "чучело"

Много за малко се размина първият истински кютек в тазгодишният сезон на ВИП Брадър, видяха зрителите на Нова миналата вечер. След месец в изолация, в атмосфера на перманентни скандали, напрежение и битови драми, нервите на Съквартирантите са започнали да се опъват до краен предел.

Тото
Секс-символът на Къщата, Тото от "Скандау" почти скъса тока и бе съвсем на ръба да шамароса най-немлъкващия обитател на имението в Нови Хан тази година - Шеф Петров. Ситуацията на пръв поглед изглеждаше напълно обичайно - готвачът както обикновено сумтеше, недоволстваше и нареждаше поредната си жертва Ваня Щерева, когато прояви неблагоразумието да я адресира като "майка ти" пред синеокия рапър. Неуместното споменаване на родителката му за секунди превърна иначе кротичкият Тото в буре с барут, готово да взриви, изпепели и елиминира Шефът на секундата. Трима мъже видяха много зор да удържат побеснелия младеж да не ступа гурме-гуруто. За сметка на това, драгият зрител изпита истинско удовлетворение и усещане за поне малко възмездие от уплашената физиономия на насметения Шеф.

Шеф Петров гледа стреснато

 

И ако до пряка физическа агресия все още не се е стигнало, то вербалната такава продължава да е в апогея си. "Не искам да те слушам, бръмчиш ми като муха", отсече Енджи Касабие на Меги Каканашева при поредната им словесна схватка. Двете дами се скараха заради поредното нарушение на седмичната мисия и в резултат децибелите удариха връх. Дизайнерката остана на пангара и успя да се изпокара епично и с Шеф Петров. За пореден път. "Птеродактил, живеещ в малоумен свят", "смотан абориген", "чучело", "малоумен изрод", "толкова си тъпа", "не си добре с главата" и "куку" бяха само част от епитетите, които фините уши на Мис Шивачка бяха принудени да изслушат от зийналата паст на разбеснелия се готвач.

 

Миглена Каканашева и Шеф Петров във вихъра на поредния скандалКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати