Меню

Избрани новини

Риалити

Мария говорила с жената на Шеф Петров (видео)

Снимка: NOVA

Певицата завела дъщеря си при своя приятел и там прекарала последните дни

Певицата Мария, която излезе по собствено желание от Къщата на Биг Брадър е завела при новото си гадже дъщеря си Марая. Момиченцето гостувало на баща си докато известната й майка е в Нови хан, но веднага след като напусна шоуто, певицата си я прибрала.

„Предложих й да прекараме седмицата заедно и чух заветното „да”, разказа миньончето в предаването „На кафе”. Двете заминали за провинцията на гости на новото гадже на Мария, разказа още тя. Без да назове името му, изпълнителката на „Червения картон” намекна с думи за пътуването в провинцията, че става дума за крупен земеделски производител от Стара Загора. Тя обаче категорично отрече, че се готви за трети брак с Ангел Тенев.

Трите дни извън обсега на камерите певицата наблегнала на почивка и анализи на случилото се в къщата. Тя толкова била отвикнала да използва телефона си заради забраната за мобилни устройства при съквартирантите, че и сега трудно отговаря на обажданията. „Липсват ми съквартирантите, но не ми харесва ставащото в къщата“, каза още Мария, имайки предвид непрекъснатите караници.

Тя призна, пред Зейнеб, че е говорила със съпругата на Шеф Петров, за да я успокои, че той е добре. За Миглена Каканашева тя обясни, че е можела да отвърне на обидата за това, че е „платена компаньонка“, но била по-голяма и не искала да пада на нейното ниво.

Първият разрив със съквартирант във ВИП имението за Мария беше със Алекс Богданска, за която певицата сподели, че я е игнорирала веднага след като я номинира.

„Тя явно беше влязла с мисията да е най-красивата, най-ухажваната, и като видя, че има и по-интересни от нея жени за мъжете показа слабост.“, описа отношенията си във ВИП Брадър певицата.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати