Меню

Избрани новини

Риалити

Мария на излизане от Къщата: „Енджи е най-голямото ми разочарование“ (видео)

Пред Миглена Ангелова певачката даде първото си интервю след напускането на шоуто

Снощи чалга дивата Мария напусна Къщата на ВИП Брадър по свое желание, както предвиди LifeOnline.bg.

Тя сподели, че иска Цуни да спечели играта. Въпреки че е един от най-незабележимите сред съквартирантите, земеделецът спечели симпатиите на певицата с държанието си на верен прислужник, който й вари кафе и приготвя закуска.

Изненадващо Мария обяви своята съквартирантка по спалня за най-голямото си разочарование, като намекна, че диетоложката Енджи Касабие нямала търпение да я изпрати да си ходи.

Певицата сама предложила на продуцентите да дели една спалня с полуливанката, но сега съжалявала за доброто, което е сторила. Според зрители обаче ябълката на раздора между двете е конкурсът за красота, спечелен от Енджи, на който Мария остана втора.

Амбициозното миньонче трудно приема подобна позиция и със сигурност се е настроила срещу съквартирантката си. Иначе Мария изигра сценка, че й е твърде тъжно за дъщеря й Марая и повече не може да седи в къщата. Това бе официалната причина, с която напусна къщата вчера вечер. Близки до нея обаче са категорични, че тя е сключила договор с продуцентите за три седмици престой в Нови хан и затова нямало как да остане повече. Тя си тръгна в предизвикателен тоалет, който привлече мъжките погледи.  Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза