Меню

Избрани новини

Клюкарник

Мария разкри схемата как харчила парите на Гущеров (видео)

Певицата подробно разказа как минава един нейн ден в Милано, Париж или Рим

Едно не може да й се отрече на фолк певицата Мария, тя има стил дори и в харченето на пари. В Къщата на Големия Вип брат, коконата без свян от камерите разкри къде са потънали голяма част от парите на Християн Гущеров.

Шопинг разходките из модните бутици в Италия и Франция били редовнот забавление  за бившата госпожа Гущерова, която пълнела гардероб след гардероб с последните колекции слезли от подиума. 

Поп фолк дивата разкри пред своите съквартиранти в Къщата на "ВИП Брадър" Ваня Щерева и Цуни, как успявала да направи щедър доскорошния си мъж. 

"Моята схема е следната: Милано, Париж, Рим! Взимам си кеша или карта без лимит. Отделно и магазините си знаят в кои хотели да ми носят покупките. Вторият ми съпруг много обичаше да ходи с мен по магазините. От "Шанел" му пращаха картички за Коледа. Поръчва си шампанско, носят му пепелниче, той си пие шампанско или винцето, а кака ти преглежда какво е току-що слязло от подиума. Много добре! Пък той като си пийне е много щедър", издаде своята схема Мария.

Пайнерката сключи брак с Християн Гущеров през януари 2015 г., двамата живяха заедно до тази пролет. Последва зрелищна раздяла обсъждана от всички медии. Християн отказва да даде развод на певицата, докато тя не го заличи от регистъра, като попечител за ипотечния й заем, с който певицата си купи апартамент в центъра на София.

В момента Християн Гущеров е с бившата приятелка на Мария, плеймейтката Светлана Василева.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза