Меню

Избрани новини

Клюкарник

Секс рокади за милиони! Мария взела гаджето на Светлето, тя отмъстила с Гущеров

Снимка: колаж LifeOnline.bg

Горещи разкрития, а в дъното на историята - Моника Валериева и Азис в ролята на светски сватовници

За странна любовна „трампа“ научи репортер на LifeOnline.bg от свой източник гравитиращ в светските среди на столичния ъндърграунд.

Според доносника, в тази история с начало от преди повече от година, главните действащи лица са три красиви жени и двама много богати мъже плюс един Азис.

НАЧАЛОТО

Всичко започва с раздялата на Мария и Християн Гущеров, инициирана от милионерския син. Той наистина изгонил благоверната си, като причините били комплексни и най вече, постоянното отсъствие и огромните харчове на фолк певицата, освен това Хрис искал наследник, а певицата все не забременявала, споделя приближения от приятелския кръг на чалга звездата.

ПРИЯТЕЛКИТЕ

По това време Мария е голяма приятелка с плеймейтката Светлана Василева, която тогава е в интимни отношения с бизнесмена Ангел Тенев по прякор „свинаря“. В компанията присъства и трета дама, това е най-близката дружка на Василева - Моника Валериева.

В ТЪРСЕНЕ НА СПОНСОР

Изхвърлената на улицата чалгаджийка останала без кола и само със 100 лева в джоба. Мария започнала да „крои планове и да мисли схеми“, както самата тя разказа пред съквартиранти в Къщата на ВИП Брадър. Продала дори бижутата си и сън не спяла за да намери начин да си възвърне разточителния Лайфстайл, с който е свикнала от години.

ПРЕДАТЕЛСТВОТО

Пайнерката започнала да се оглежда за подходящ богат мъж и единствения, който се набивал в очите й бил животновъда от Стара Загора Ангел Тенев. Тогава отварачката включила в пъкления си план Моника Валериева, като я използвала да се докопа до мастития бизнесмен. Планът проработил и така Моника предала най-добрата си приятелка Светлана. Трампата била факт, а Мария се наместила в милионерското ложе на мястото на Светлана.

РАЗЛЪКАТА

Именно тази постъпка е в дъното на раздора между иначе верните другарки Мария, Светлана Василева и Моника Валериева. Раздор, за който плеймейтката призна пред Венета Райкова по време на гостуването си в шоуто „Папараци“. Тогава Василева разказа, че вече не контактува с Моника, но не уточни причините. Тя опроверга клюките, че именно тя е причината за разпада в семейство Гущерови, като обясни, че по онова време не е познавала Християн и е излизала по женски с Мария.

"Тогава все още излизахме заедно с нея [Мария] и се смяхме заедно, когато в медиите излязоха спекулации, че аз съм причината за развода. Няма нищо вярно в това", отсича еротичния модел от Търговище.

АЗИС В НУЖДА СЕ ПОЗНАВА

След като загубила заможния си спонсор Ангел Тенев, Гонзовица, прякорът, с който е известана Светлана в жълтите медии, на свой ред започнала да се озърта. Тогава дошъл жокерът „Помощ от приятел“.

Така напористата блондинка разказала за предателството и поплакала на рамото на Азис, Светлето получила „морална подкрепа" и утеха от Краля на фолка. Той успокоил Василева и на момента измислил комбинативен план, който включвал хем отмъщение, хем нов заможен и влиятелен мъж за пострадалата от интригите на Отварачката и Валериева.

Отмъстителния кроеж бил много прост, Азис ще запознае русата изкусителка с Християн Гущеров, а тя ще пусне чара си в действие и ще даде ясна заявка за всеотдайност и покорство, каквото бившата госпожа Гущерова явно не е предоставила, разказа нашият проверен източник пред репортер на LifeOnline.bg.

В отплата Азис щял да стане кръстник на децата й от Гущеров, каква е отплата на Мария към Моника Валериева за услугата да я сближи с поредния заможен мъж, не е ясно.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза