Меню

Избрани новини

Риалити

Шамари в Къщата след скандал с Миглена Каканашева

Енджи Касабие показа нокти, Мегз изпадна в истерия, а Ваня Щерева зашлеви Тото

Миглена Каканашева за пореден път се оказа във вихъра на скандал във ВИП имението, след като уж случайно изяде порцията риба тон на диетоложката Енджи Касабие, тя успя да събуди спящия вулкан от Ливан.

Макар и да се извини, Ким Кардашиян от Раковски отново се оказа повод за свада. Шеф Петров побърза да се намеси, без да е страна в спора, и започна да нарежда Касабие в типичния си каруцарски стил.

Пишман бизнесдамата успя да си извоюва и забрана за влизане в спалнята на Мария и Енджи, след като фолк певицата изгони най-безпардонно зъбата шивачка от покоите си.

Каканашева обаче беше хваната в лъжа и обвинена в интригантство от Касабие, а Биг Брадър пусна кадри потвърждаващи лъжата и интригата на Мегито.

Панаирите с участието на Каканашиян обаче нямат край, Тото от дуета СкандаУ получи звучни плесници от писателката Ваня Щерева, заради прекаленото внимание, което обръща на шивачката.

Шамарите всъщност не бяха истински, а част от мисия инициирана от Ваня, но сценарият неслучайно включи именно Тото и Меги като главни действащи лица. Близостта между певеца и социално мрежовата звезда става все по-очевадна и интригуваща за зрителите.

За съжаление, всички усилия на Щерева се оказаха напразни, с инициативата за своята тайна мисия тя си постави за цел да осигури храна и цигари в имението в Нови Хан, но излишно проницателните Шеф Петров и Антон Стефанов провалиха мисията, надушвайки набързо скалъпения сценарий на Ваня Щерева.

Така съквартирантите ще гладуват още два дни.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати