Меню

Избрани новини

Пикантерии

Коцкар! Шеф Петров похарчил 4 милиона по жени

Снимка: NOVA / Vip Brother

Готвачът цицоман бил много шавлив

Прочутият като кулинар, а сега и като скандалджията Борис Петров, който втора седмица къса нервите на съквартирантите си в Къщата на „ВИП брадър”, е прахосал цяло състояние по любовници.

Сприхавият топготвач е разведен, но имал доста слаби ангели. Кулинарът бил патологичен цицоман и пръскал голяма част от заработените в ресторанта си пачки по любовници. Чепатият майстор на черпака имал кибрийтлийски нрав и рядко някоя дама се задържала с него повече от месец-два.

„Изгорил съм 4 милиона по жени”, шашна с откровението си останалите Випове в сеирджийското риалити. „Имам самочувствие и защо да нямам? Повечето от нещата съм научил с кръв. Станах главен готвач на 19 години. Готвил съм за едни от най-влиятелните хора на планетата – генералния секретар на НАТО, шейха на Кувейт, шейховете на Абу Даби, администрацията на Роналд Рейгън и самия Путин.

Чувствам се успял – мога да не работя, но го правя по 16 часа на ден. Всеки ден лудостта ми става по-голяма и за да ме спрете, наистина трябва да ме убиете или да ме вържете”, споделя устатият готвач.

Най-големия дразнител за останалите випове в Къщата има солидна биография зад гърба си, но никога не е крил, че знае и 2, и 200. Шеф Петров бил едва на 15 години, когато започнал да работи през лятната ваканция. През 2000 г. заминал за Испания и специализирал при Шеф Хавиер Саньол.

През 2003 г. започнал работа в известния ресторант „Арена“ в град Солоу, Тарагона, а през 2004 г. станал главен готвач в новия ресторант на учителя си Хавиер Саньол „Кастильо де Хавиер“ в Тарагона, пише "Уикенд".

Преди 10 години се върнал у нас и започнал да готви в петзвезден столичен ресторант в Бояна, а по-късно като шеф-готвач на ресторант „Te Quiero“. „В България може да се каже, че нямам конкуренция, затова съм повече мразен, отколкото обичан. Много е смешно, когато някой каже: „Този не го харесвам, няма да му ходя в ресторанта“. „Ами, ако искаш“. Аз не воювам с никого, те воюват с мен”, признава Шеф Петров, който е в епична война със светския журналист Антон Стефанов.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати