Меню

Избрани новини

Звездите

12 години по-млад мъж топли леглото на Ваня Щерева (снимки)

Снимка: Hello!България

Възрастовата разлика не пречи на хармоничните им отношения

Писателката в Къщата на "ВИП Брадър" Ваня Щерева, e имала куп неуспехи в живота, но най-накрая 47-годишната жена на изкуството от Варна е открила щастието в личен план. 

Приятелят й се казва Алекс. Двамата се запознават случайно в офис на мобилен оператор, в който отишли да си платят сметките. Алекс бил придружаван от свой приятел, който пък се оказал такъв и на Ваня Щерева. И така от дума на дума се сближили.

Ваня Щерева и приятелят й Алекс

След време на писателката й трябвал китарист и се обадила на въпросния приятеля. Той пък звъннал на Алекс, тъй като съчетавал другите си занимания със свиренето на китара. Половинката й е с 12 години по-млад от нея, което не пречи на хармоничните им отношения, пише седмичник.

Преди години Ваня е изживяла най-голямата си любовна драма след като лудо се влюбила в хомосексуален мъж, който не откликнал на чувствата й, призна сама тя.

Ваня Щерева и гаджето й Алекс

Малко известен факт е, че Ваня също е дизайнер на дрехи, аксесоари и вътрешно обзавеждане. Тя не изтъква този свой бизнес за да не се почувства Миглена Каканашева застрашена, от присъствието на друг дизайнер в Къщата.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати