Меню

Избрани новини

Риалити

Шеф Петров разплака Енджи, вбеси дори и Вип Брадър, който му наложи забрани (видео)

След като се изпокара грозно и разрева всички жени в Къщата

Шеф Петров вече премина всички граници, нападайки диетоложката Енджи Касабие. По изключително грозен начин той й се разкрещя, обиди я, а накрая й показа среден пръст, кълнейки: "След години ще бъдеш една свиня!".

Безпардонен и абсолютно уверен в правотата си готвачът с манталитет на Бай Ганьо дори не опита да се оправдае: "Нещо казал ли съм? Може ли тя да говори, че съм бил жена си, децата си? Обидил ли съм я нещо? Тя почна първа!

Ето, сега щото не говоря с нея, реве. Диетолог, който яде риба тон с токсини, мозъкът й ще експлоадира. Всичко, което става, е заради храната, която яде!" Готовата да помогне на всеки Джулиана Гани се намеси и се втурна да успокоява диетоложката: "Всички ни обижда и ни оплюва. На мен ми каза, че танцувам за една бутилка на мъже като него, ти представяш ли си, дето съм с три висши - едно музикално и две други!".

Думите й явно не помогнаха, защото Енджи се срина и потърси помощ от Вип Брадър: "Не сме дошли да се обиждаме, той ме обиди много лошо, да покаже среден пръст? Не съм му направила нищо? На годините на баща ми, няма да направя и да го обиждам по същия начин, за мен не е мъжка постъпка да обиждаш жени, че не говоря български.

Мисля, че аз се представям в България по много по-добър начин, отколкото той, дори в Ливан се представям като българка, тук ми е домът." Последва и наказанието - Биг Брадър забрани на Шеф Петров да припарва до кухнята и да показва среден пръст.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати