Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Култово! Само със статуси влогъра Фавиол Сефери попиля ВИП съквартирантите

Лютият му език натрупа хиляди последователи в мрежата

Интернет провокаторът и влогър Фавиол Сефери следван от стотици хиляди последователи в социалните мрежи сипва на съквартирантите с голямата интернет лъжица.

На мушката на зевзека попаднаха някои от най-скандалните участниците във ВИП Брадър. Звездата от социалните мрежи е известен с острия си език и нестандартното си чувство за хумор изрази отношението си към звездите в шоуто с иронични статуси и колажи.

Крилатите статуси на Фавиол Сефери

Крилатите статуси на Фавиол Сефери

за Шеф Петров, Мария и Даниел Златков

Най-много го отнася арогантния Шеф Петров, но и неуважителното отношение на Даниел Златков към Сашка Васева не остава подминато. Фолк дивата Мария пък получава поощрителни коментари на страницата на влогъра.

Крилатите статуси на Фавиол

Крилатите статуси на Фавиол

за странният език на Меги и вечно гладната Сашка Васева

Ким Кардашиян от Раковски получи заслужена доза сарказъм, а вечно гладната Сашка Васева паница с фасул.

стусите на Фавиол Сефери

Любителят на силиконки и плеймейтки побърза да успокои в типичния си стил Мис ДжуГани, като й обеща силни изживявания след напускането на Вип имението. Сашка пък получи колаж в стил едноок пират, намекващ за слепотата й.

Фави за Енджи Касабие

Диетоложката с ливански корени Енджи Касабие е герой в колаж изобразяващ я като опасна шарлатанка, забъркваща отровни курабийки. Картинката е ясна отправка към разпространените слухове, че ориенталката е шарлатанка и не разбира нищо от диети и правилно хранене.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати