Меню

Избрани новини

Клюкарник

Изгуби си акъла! Фавиол хлътна по малкото коте на Божинов (снимки)

Зевзекът омекна пред малката мъжемелачка

Влогърът Фавиол Сефери изглежда си е загубил акъла по жена. Прочутият с провокативните и скандални постове Фави хвърли десетки хиляди последователи в оркестъра. Младежът, който обикновено се шегува саркастично с жените, особено с по-известните, се показа мек и нежен, чак просълзи феновете си.

Докато всички чакаха поредната хаплива изцепка на бруталния бургазлия, той взе, че сподели любовно обяснение подплатено със снимка, на която носи огромен букет червени рози.

Веднага плъзнаха съмнения, че китките са приготвени за Бояна Генова, по-известна като „малкото коте“, защото двамата бяха свързани от жълтите издания преди време и често са забелязвани заедно.

Сексапилната блондинка нашумя покрай аматьорския сериал „София ден и нощ“ и мръсните чатове с футболиста Валери Божинов, заради които получи и прозвището „малкото коте“.

Фавиол и Бояна

Клюката носи, че Сефери успял да раздели Бояна с най-малкия син на скандалния кмет на Галиче Ценко Чоков. Тримата били в една компания, като преди да се забие със Сефери, Бояна ходела със Спас. Преждевременната раздяла сериозно ядосала Чоков-младши и той обявил война на доскорошния си авер, шушукат злите езици.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати