Меню

Избрани новини

Пикантерии

Сексът в Къщата вече не е мираж! (видео)

Тази вечер ще зрителите ще видят, че

Сексът в Къщата на Вип Брадър вече не е мираж, и може да стане реалност до часове. Това предполагат зрителите след вчерашните любовни сцени между Лудия репортер и бившето му гадже.

Вълна от коментари заля социалните мрежи, след като Алекс Богданска призна: „Искам да съм с Дани”. Моделката се хвърли в обятията на бившия си любим и прошепна, че все още непрекъснато желае компанията му. "На мен не ми липсва нищо в Къщата, защото се чувствам цяла когато Дани е тук!". Лудият репортер бе видимо щастлив и се страстно започна да целува приятелката си, която направи на две стотинки пред цялата страна преди няколко месеца.

Тези нежности ни навеждат на мисълта, че култовата фраза на Нед от първия сезон на Биг Брадър „Сексът в Къщата е мираж“, може да бъде разбита от влюбената двойка. От целувките до страстните сцени под завивките ни делят само няколко мига, предполагат всички.

Сашка Васева и Александра Богданска

Има и последователи на конспиративната теория в социалните мрежи, които не вярват в завърнала се любов и обвиняват продуцентите, че са нагласили любовните сцени, за да неглижират скандалите около шеф Петров.

Фенове на шоуто предполагат, че продуцентите ще отидат още по далеч и ще провокират откровени секс сцени между двамата млади, при това съвсем скоро. Тази година Брадърът бе рекламиран с любовни послания и единственият шанс на продукцията да развие тази сюжетна линия е да вкарат Богданска и Петканов в креватна гимнастика под чаршафите.Коментари (11)

Konstantusatg удалите,пожалуйста! .
27.01.2021 05:45 / Отговор
Konstantuskdy удалите,пожалуйста! .
01.02.2021 07:23 / Отговор
Vladimirpvq удалите,пожалуйста! .
22.02.2021 20:09 / Отговор
Vladimirwpb удалите,пожалуйста! .
28.02.2021 14:39 / Отговор
Vladimirsdl удалите,пожалуйста! .
09.03.2021 06:36 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати