Меню

Избрани новини

Риалити

Къщата на кошмарите в Нови хан! И Марги Хранова припадна (видео)

Линейки летят по спешност към имението на Вип Брадър

Имението на Вип Брадър в Нови хан се превърна в Къщата на кошмарите. След като първо Антон Стефанов колабира на двора, часове по-късно с Маргарита Хранова се случило нещо ужасяващо. Това разкриха източници от кухнята на медията. Скрита от зрителите останала драмата с голямата наша певица, която докарала до шок съквартирантите, съобщава ПИК.

Изплашили се най-вече жените в Къщата, които се разпищели от ужас като я видели почти да се свлича на леглото в спалнята. По време на номинациите бе само загатнато, че Марги има сериозни здравословни проблеми. А мисията с висенето на студа и под дъжда с часове тотално е влошило състоянието й. Марги Хранова има проблеми със сърцето и точно те станали причина за бързата намеса на спешна помощ. На изпълнителката силно й призляло като буквално пребледняла, а пулсът й бил много учестен.

Маргарита Хранова редовно пие предписаните за състоянието й лекарства, но се наложило да й направят кардиограма и да й дадат допълнителни медикаменти, за да се възстанови. Слава Богу, че не се е стигнало до откарване в болница, но бързата реакция на съквартирантите предотвратила това. В момента едни обвиняват Меги Каканашева, а други самия Биг Брадър, който не се посвенява да излага участниците си на истински тормоз.

“Навън беше зверски студ, целите треперехме. Марги се чувстваше зле още на двора, но въпреки всичко не се отказа и не пожела да си влезе в къщата на топло. Тя е невероятно силна и корава жена”, хвалели я Тото от СкандаУ и Сашка Васева. Мнозина обаче са убедени, че дизайнерката Мегз е по-виновна и от Големия брат. Поради това, че избра да проведе деловия си разговор от цели 40 минути, през които остави съквартирантите си на студа и дъжда. Как ще се развият отношенията оттук нататък, предстои да видим.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза