Меню

Избрани новини

Пикантерии

Дани Златков сексуален роб на Джулиана Гани! (видео)

Футболистът има остра нужда да освободи напрежението

Сериозно сексуално напрежение надвисна над Къщата на ВИП Брадървидяха зрителите при обявяването на последните номинации за изгонване от риалитито. Футболната надежда Дани Златков проплака че се чувства сексуално потиснат под тежеста на кубиците на силиконовата бомба Джулиана Гани.

Първата номинация на сексуална основа вече е факт! Спортистът тъжно обяви че вече близо месец живее без сексуална ласка и голотиите на силиконката все повече го притесняват. Опитите да подканят Джули да позакрие предните си протези удряли все на камък и в резултат мъжете в Къщата се чувствали все по-смутени. 

Джулиана Гани

Зорки наблюдатели обаче гледат с подозрително око на доводите на българската версия на Роналдо, защото именно той е най-голият съквартирант в Къщата от старта на шоуто до сега. Без значение от атмосферните условия навън, Златков редовно разхожда знойното си тяло само по татуировки и пръска флуиди из Нови хан. Ежедневно дамите (а и някои от господата в Къщата) плакнат очи в мускулестите му дадености.

Като нищо ритнитопковецът може още идната седмица да се сдобие с контра номинация на база голотии

поредният скандал между Шеф Петров и Дани Златков

Нуждата от освобождаване е все по-осезаема при футболистът и това все повече започва да си личи в комуникацията му с останалите Съквартиранти. Тези дни нервите на Златков са изпънати до краен предел и това води до зловещи скандали с Шеф Петров. Паралелно с това, започва да се заформя лек флирт с дизайнерката Меги Каканашева, която редовно се оглежда жадно в мускулетото тяло на знойния двойник на Роналдо... 

Меги КаканашеваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати