Меню

Избрани новини

Звездите

Мария отпраши на шопинг в Дубай, харчи хиляди в луксозен хотел (видео)

Снимка: Инстаграм

Певицата се глези в седемзвеезден емирски лукс

Фолк певицата Мария, която напусна „Вип Брадър“ след като изтече догорения за престой срок, бързо се насити на компанията на дъщеря си и побърза да изхарчи някое и друго евро, както тя си знае … по женски.

Все още госпожа Гущерова, след излизането от ВИП имението в Нови хан, Мария побърза да се осведоми за най-новите модни тенденции, които е пропуснала по време на пребиваването в Къщата.

Тя отпраши към меката на моловете Дубай, където обиколи едни от най-скъпите магазини, и както става ясно от снимките, на които попадна репортер на LifeOnline.bg, дори е напазарувала от емблематичните брандове.

Не е ясно какво има в лъскавите пликове, но имайки предвид цените в тези бутици Марчето е пръснала десетки хиляди във валута.

Както вече стана ясно, Мария е дама със стил и естествено е избрала един от най-тузарските хотели, където е заедно със своя приятелка, известна бизнесдама от Варна. Двете се наслаждават на седемзвездно обслужване и отношение, имат на разположение Ролс Ройс с шофьор и опитват екзотични гурме блюда.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати