Меню

Избрани новини

Звездите

Мария отпраши на шопинг в Дубай, харчи хиляди в луксозен хотел (видео)

Снимка: Инстаграм

Певицата се глези в седемзвеезден емирски лукс

Фолк певицата Мария, която напусна „Вип Брадър“ след като изтече догорения за престой срок, бързо се насити на компанията на дъщеря си и побърза да изхарчи някое и друго евро, както тя си знае … по женски.

Все още госпожа Гущерова, след излизането от ВИП имението в Нови хан, Мария побърза да се осведоми за най-новите модни тенденции, които е пропуснала по време на пребиваването в Къщата.

Тя отпраши към меката на моловете Дубай, където обиколи едни от най-скъпите магазини, и както става ясно от снимките, на които попадна репортер на LifeOnline.bg, дори е напазарувала от емблематичните брандове.

Не е ясно какво има в лъскавите пликове, но имайки предвид цените в тези бутици Марчето е пръснала десетки хиляди във валута.

Както вече стана ясно, Мария е дама със стил и естествено е избрала един от най-тузарските хотели, където е заедно със своя приятелка, известна бизнесдама от Варна. Двете се наслаждават на седемзвездно обслужване и отношение, имат на разположение Ролс Ройс с шофьор и опитват екзотични гурме блюда.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати