Меню

Избрани новини

Пикантерии

Топ 5 на всички времена - скандалните изцепки на Сашка (видео)

Снимка: Нова

Код червено! Грешната Мадона с големите бомби

През последните 20 години Сашка Васева е абсолютна константа в медийното пространство. И ако с годините за хитовете ѝ се говори все по-малко, то безспорно провокативната ѝ личност продължава да вълнува аудиторията и да пълни таблоидите.

Без голям продуцент зад гърба си и без ефир в музикалните чалга канали, но с едни (понякога голи) гърди напред и с редуващите се драматургии в живота ѝ, Дупнишката Мадона е тук за да остане. Дали ще заформя голи протести, дали ще тропа с крак на Царя в Парламента, дали ще обявява развод на мъжа си в медиите или ще води публични войни с инж. Митко Димитров и "Пайнер", Сашка винаги успява да си намери удобно място в клюкарските колонки.

LifeOnline.Bg проследи и класира за Вас някои от най-впечатляващите изцепки на фолк легендата и настояща Брадърка.

Сашка Васева и Александра Богданска

№5 Сашка в "Челюсти"

Едно турболентно интервю с Диана Найденова. Откровено за Братя Галеви, Бойко Борисов, долните гащи в ефир и други наболели въпроси. Всичко това пред наивният поглед на невръстния ѝ син. Сашка брани накърнената си чест и не позволява на водещата да сключи челюстите си около бялото й вратле, прескачайки от тема в тема и говорейки всичко възможно, което ѝ роди главата. Положението е страховито. Екшънът - 100%.

№4 VIP Dance и на война с Нешка

Естествено, че ще припомним паметното участие на Дупнишката Мадона в танцовото шоу ВИП Денс и епичната ѝ битка с Нешка Робева. След отказът на Сашка да се явява на репетиции и да вземе танцовият въпрос на сериозно, журито разгроми от критики Васева и отборът ѝ. В резултат фолк легендата тотално бойкотира правилата на играта и обърна участието си в танцовия спектакъл в зловещо стенд-ъп комеди шоу. 

№3 Сашка лъсна по гърди

Дълго време медиите се вълнуваха кога фолкаджийката с легендарните деколтета тотално ще хвърли дрехи и задръжки и ще покаже естествените си прелести на корицата на българския Плейбой. В интервю при Слави Трифонов, чалга легендата откровено каза, че отказва на мъжкото списание защото баща ѝ ще се разсърди и няма да ѝ гледа козите. След някоя друга годинка обаче Сашка сама свали сутиена и задръсти мрежата със серия от снимки по цици като либеници.

 

№2 Голите протести

Въпрос на време беше след снимките по гол балкон да се появи и видео. О, всенародна радост, появиха се две. Едното е своеобразен гол протест, а другото, за радост на жълтите издания - самосиндикално забавление на задната седалка на кола.

 

№1 Тази снимка

Въпреки, че не намери кой знае какъв отзвук в медиите, намираме това фото за най-скандалното изпълнение на Сашка Васева до момента. На снимката виждаме Сашка в нещо наподобяващо развратна оргия с участието на любовника на Азис Коце Ламята и бившият ѝ дуетен партньор с хомосексуална настройка Екстрийм. Оставяме на въображението Ви да възпоизведе случилотото се преди и след фотоса, но явно е било... хм... забавно.

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати