Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Обръч от фирми! Кака Нашева спестява данъци, парцалките й пък идвали от Китай

Снимка: Фейсбук

Чрез обръч от 26 компании бизнесдамата избягва плащането на ДДС

Зорки интернет потребители разкриха схемите на самообявилата се за родна Ким Кардашиян Миглена Каканашева.

Участничката във „Вип Брадър“ ловко и умело използва вратички в родното законодателство за да не плаща налозите към хазната. Още по време на престоя си фолк певицата Мария намекна за машинациите на пишман шивачката с думите „Вземи си плащай дедесето…“.

Според пост във Фйсбук, Мегито има регистрирани 26 фирми, деклариращи оборот под 50 хиляди лева, може би една или две все пак са регистрирани по ДДС, казват запознати, но по-голямата част от тях не са.

Това разбира се не е незаконно, но е умел начин да се избегне плащането на данъци.  

„Как МЕГЗ не плаща ДДС... Отвори търговски регистър и виж фирмите... 26 фирми по 50 000 оборот прави 260 000 ДДС, които момата си е спестила и откраднала от нас - данъкоплатците...“ пише гневен потребител и споделя снимка като доказателство:

Обръч от фирми МЕГЗ

Освен това, в мрежата излезе информация, че самопровъзгласилата се за дизайнерка Миглена Каканашева, вместо сама да произвежда дрехи ги купува от Китай в Ииенци, след което ги препродава, пише "Телеграф".

Поредната схема на скандалната участничка във "ВИП Брадър" отново е много проста. Тя взимала на безценица роклички, блузки и полички, след което слагала етикет на собствената си фирма и ги продавала двойно. По данни на запознати най-често Меги пазарувала с контейнери от Китай или директно ходела до "Илиенци", където с часове избирала „новата си колекция“, която да представи като своя.

"Слага едно коланче отгоре или маха нещо от дрехата, след което я представя за своя", разкриват още близки до Каканашева.  Брюнетката била в доста обтегнати отношения с родни ателиета, които преди шиели за нея, но в последно време отказвали да имат вземане даване с нея и това била една от причините невротичката да избере по-лесния вариант и да купува наготово. 

Именно заради собствения си „бранд“ представящ парцалките от "Илиенци" Миглена Каканашева избухна срещу Биг Брадър. В последните дни, гласът на Къщата се обръща към родното Куку Шанел с нейното име по паспорт вместо да използва псевдонима, който сама си е лепнала за да рекламира собствения си бранд.

Миглена Каканашева

Този факт буквално предизвика истерията на Каканашева, която призна, че участва в шоуто само и само да рекламира дрехите си.

ОЩЕ ЗА ИСТЕРИИТЕ НА МИГЛЕНА КАКАНАШЕВА ЧЕТЕТЕ ТУК!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати