Меню

Избрани новини

Риалити

Миглена Каканашева изпада в адска истерия ако не я наричат МЕГZ* (видео)

Мис Шивачка в поредна драма

Едно нещо е повече от ясно: Миглена Каканашева е толкова тежко влюбена в себе си, че вероятно на Св. Валентин би се самопоканила на среща. До този извод достигаме ние и вероятно всички, които са видели елиминационното шоу на ВИП Брадър в понеделник вечер.

Мис Дизайнерка за пореден път вилня, рида, тръшка се и страда безутешно в името на гигантското си его (и най-вероятно за да привлече вниманието на камерите към себе си. бел. бед.). Гневът Каканашиянски този път биде предизвикан от самият Биг Брадър, който дръзна да не се обръща към нея с името на запазената ѝ трикотажна марка, а използвайки рожденото ѝ такова.

Това злодеяние до такава степен шокира и покруси Куку Шанел от Раковски, че същата изпадна в канска хистерия, буквално на ръба на кататония. Изразът хистерия е възникнал далеч в миналото, когато хистерични са били наричани незадоволените сексуално жени, бел.ред. Поредната доза тръшкане, ревове и високочестотни изблици на бързи обороти отегчиха със скоростта на светлината както драгият зрител, така и изтерзаните ѝ Съквартиранти. 

Миглена Каканашева често рони крокодилски във Вип Брадър

Каканашева отказа да следва инструкциите на Брадъра по занятието "Пощата на съквартирантите" и самоотвержено се зави през глава в леглото, тресейки се като нервозно кебапче, задето злият глас на предаването я зове с истинското ѝ име и не желае да ѝ прави рекламка на шивашките упражнения.

Биг Брадър обаче не позволява да му вършеят тръни на главата и набързо скастри в цялата Къща да се въдвори ред. Нито молбите на Марги Хранова, нито вбесената Ваня Щерева бяха в състояние да укротят разстроеното егоистче нехаещо за чувствата на останалите нещастници около себе си.

В крайна сметка тояжката заигра - Съквартирантите се лишиха с още 50 кинта от и без друго рехавият си бюджет, което доведе до нови порции напрежение на новоханска територия.

Меги - сълзи и сополи без край...

Мегз

Иначе от клюкарското риалити по волята на зрителите тази седмица си тръгна плевенския плейбой Цуни, чийто мачовски имидж в последните му дни в шоуто така или иначе летеше стремглаво надолу. Другите двама номинирани - Шеф Петров и Миглена Каканашева ще радват сеир плейс Нови Хан поне още седмица.

____________________

* екипът на LifeOnline.bg не е много сигурен точно как трябва да изпише артистичния псевдоним, надяваме се МЕГС да не се разстрои

Цуни на прощаванеКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза