Меню

Избрани новини

Риалити

Миглена Каканашева изпада в адска истерия ако не я наричат МЕГZ* (видео)

Мис Шивачка в поредна драма

Едно нещо е повече от ясно: Миглена Каканашева е толкова тежко влюбена в себе си, че вероятно на Св. Валентин би се самопоканила на среща. До този извод достигаме ние и вероятно всички, които са видели елиминационното шоу на ВИП Брадър в понеделник вечер.

Мис Дизайнерка за пореден път вилня, рида, тръшка се и страда безутешно в името на гигантското си его (и най-вероятно за да привлече вниманието на камерите към себе си. бел. бед.). Гневът Каканашиянски този път биде предизвикан от самият Биг Брадър, който дръзна да не се обръща към нея с името на запазената ѝ трикотажна марка, а използвайки рожденото ѝ такова.

Това злодеяние до такава степен шокира и покруси Куку Шанел от Раковски, че същата изпадна в канска хистерия, буквално на ръба на кататония. Изразът хистерия е възникнал далеч в миналото, когато хистерични са били наричани незадоволените сексуално жени, бел.ред. Поредната доза тръшкане, ревове и високочестотни изблици на бързи обороти отегчиха със скоростта на светлината както драгият зрител, така и изтерзаните ѝ Съквартиранти. 

Миглена Каканашева често рони крокодилски във Вип Брадър

Каканашева отказа да следва инструкциите на Брадъра по занятието "Пощата на съквартирантите" и самоотвержено се зави през глава в леглото, тресейки се като нервозно кебапче, задето злият глас на предаването я зове с истинското ѝ име и не желае да ѝ прави рекламка на шивашките упражнения.

Биг Брадър обаче не позволява да му вършеят тръни на главата и набързо скастри в цялата Къща да се въдвори ред. Нито молбите на Марги Хранова, нито вбесената Ваня Щерева бяха в състояние да укротят разстроеното егоистче нехаещо за чувствата на останалите нещастници около себе си.

В крайна сметка тояжката заигра - Съквартирантите се лишиха с още 50 кинта от и без друго рехавият си бюджет, което доведе до нови порции напрежение на новоханска територия.

Меги - сълзи и сополи без край...

Мегз

Иначе от клюкарското риалити по волята на зрителите тази седмица си тръгна плевенския плейбой Цуни, чийто мачовски имидж в последните му дни в шоуто така или иначе летеше стремглаво надолу. Другите двама номинирани - Шеф Петров и Миглена Каканашева ще радват сеир плейс Нови Хан поне още седмица.

____________________

* екипът на LifeOnline.bg не е много сигурен точно как трябва да изпише артистичния псевдоним, надяваме се МЕГС да не се разстрои

Цуни на прощаванеКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати