Меню

Избрани новини

Клюкарник

Мечтател! Цуни наистина си вярва, че е бил с Преслава

Певицата в отговор: „Как ще съм била с този сопол…“

Цуни, който се доказа като завършен лъжец във "ВИП Брадър", не за първи път си приписвал връзки с известни жени. В предаването той първо обяви, че се е срещал с Александра Богданска, но после се отметна, че само си бил писал с нея. Оказа се, че плевенският мачо, който на 40-годишна възраст все още е издържан от родителите си, редовно си фантазирал отношения с популярни дами.

„Той не е лошо момче, но има страшно много комплекси. Фикс идея са му жените, ако може да са популярни и желани от всички, още по-добре. Обикновени момичета не му се нравят. Наистина е имал няколко такива бройки, но повечето му връзки се развиват само в главата му“, издават запознати.

Преди време земеделецът дори си наел пиар – журналист, който да пуска по негова поръчка „сензации“, обвързващи го именно със знаменитости. Така слуховете, че е гадже на Преслава, стигат до медиите.
Цуни, Преслава и Ивелина
Истината е, че певицата никога не е имала нищо с него, но той настойчиво я преследвал. „Излязоха 2-3 пъти на кафе и то защото бяха в обща компания. Преслава го гледаше с презрение, а той беше здраво хлътнал. Плати им почивката в Дубай, хвърли луди пари за да я впечатли. Накрая тя го отряза грозно, каза му такива неща, които не са за повтаряне“, разказва свидетел на техните отношения, пише седмичник.
За да си отмъсти нараненият Цуни пуснал в медиите слуха, че са имали връзка. Лошото е, че сам повярвал в легендата, че е бивш на певицата. Преди време когато решил да се пробва при друга известна певица, тя решила да провери от първа ръка каква е ситуацията и позвънила на Преслава. „Как ще съм била с този сопол, ти чуваш ли се“, била неподправената реакция на едрогърдата изпълнителка.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати