Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Американците не искат гаджето на Преслава в САЩ, отказаха му виза

Чалга звездата заминава на американска обиколка, но без любимия мъж

Фолк певицата Преслава лети идната седмица отвъд океана където ще обиколи САЩ и Канада, за серия участия пред българската общност в големите американски градове. Изявите на певицата по пицарии и кафенета ще посетят стотици български емигранти, но не и новият й възлюбен Павел Лазаров.

Преси искала да отлети за Америка заедно с гаджето и да му покаже страната на неограничените възможности, уви тази възможност няма да се осъществи, а причината е отказа на американската мисия да издадат виза на здравия мачо.

Колежки на едрогърдестата певица злорадстват, че американците не са дали виза на Павел, тъй като той имал солидно престъпно минало в България. Според запознати, Павел е бил подсъдим за хулиганство, за нанесена средна телесна повреда, а освен това е бил разследван и за търговия с наркотици, пише седмичник.

Лазаров се залюби с Преслава в края на зимата. Оттогава двамата са неразделни, а мъжагата не пропуска участията на чалга звездата и на два пъти даже предизвика побои във фолк заведения от ревност към любимата си.

Очевидно от американското посолство в България са преценили Павел като рисков фактор и са отказали да му предоставят виза, без да дадат обяснения от какво е продиктуван отказа им.

ПреславаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати