Меню

Избрани новини

Пикантерии

Райна „изчукала на черно“ Коко Динев?

Райна Коко Динев

Пайнера й наложил солидна глоба

Преди няколко месеца фолкпевицата Райна е хваната да пее на черно. Тя няколко пъти се изкушила да отиде на участие, без да информира музикалната си фирма, нито пък да декларира хонорар от там, което в компанията на жаргон наричат „да изчукаш на черно“. Източник на в. „Шоу“ докладва, че черните изяви са били на 20 км от родния град на изпълнителката Сандански, в заведението на Коко Динев в Кулата.

Запознати със случая споделят, че Пилето на поп фолка само се обадило и уредило участието си на черно. Райна извивала глас за по-малък хонорар, но пък прибрала всичко за себе си, без да дели с издателите и откривателите си от „Пайнер“.

Емилия

Митко Димитров обаче има очи и уши навсякъде. При него няма скрито-покрито и бързо научил какви ги върши залязващата му звезда. Райна не се е измъкнала и дължи огромна сума на фирмата. Дълго време ще й се наложи да ходи на участия без да прибира дори и процент за себе си – толкова голяма е неустойката. Единственото, което може да направи, е да прибира бакшишите си.

Македонското девойче е наказано откъм ротации в телевизия „Планета“, както и от всякаква рекламна дейност, докато не се издължи до стотинка.

Емилия и Коко ДиневКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати